Ubytování při E-shop summitu

Ještě nemáte ubytování na E-shop summit? V Českých Budějovicích je dostatek ubytovacích kapacit různých kategorií. Přesto doporučujeme zarezervovat si ubytování co nejdříve, ať si můžete vybrat dle svých potřeb a preferencí, protože volné pokoje v termínu rychle ubývají. Pokud byste potřebovali s ubytováním nějak poradit nebo pomoci napište Janě na: jsem@janasmerdova.cz.

Vytipovali jsme pro Vás několik ubytovacích zařízení, která mají (v tuto chvíli) ještě volné kapacity v termínu konání ESS 2017:

HOTELY a PENZIONY

Clarion Congress hotel

Moderní 4 hvězdičkový hotel nedaleko centra města, nabízí ubytování v komfortně vybavených pokojích se snídaní v ceně. Parkování za příplatek.

Grandhotel Zvon

Hotel přímo na náměstí Přemysla Otakara s luxusně vybavenými velkými pokoji. Snídaně v ceně, možnost parkování na soukromém placeném parkovišti.

Hotel Dvořák

Hotel se nachází přímo na hlavním náměstí Přemysla Otakara. Hostům nabízí komfortní ubytování v prostorných pokojích se snídaní v ceně. V budově je placené podzemní parkoviště.

Hotel Klika

Rodinný Hotel Klika leží na krásném místě v historickém centru Českých Budějovic u slepého ramene řeky Malše. Najdete zde příjemné ubytování za dostupnou cenu, v ceně ubytování je také snídaně. Soukromé parkoviště za příplatek.

Hotel Zátkův Dům

Příjemné ubytování v blízkosti historického centra města v jedno, dvou a třílůžkových pokojích se snídaní v ceně. Možnost parkování za příplatek na parkovišti ve dvoře hotelu.

Hotel Adler

Tříhvězdičkový Hotel Adler leží v klidné čtvrti 15 minut chůze od centra města. Nabízí ubytování ve standardně zařízených jedno, dvou a třílůžkových pokojích. Soukromé hotelové parkoviště je zdarma, ale je třeba rezervovat předem.

Penzion Centrum

Ubytování v prostorných komfortně vybavených dvou, tří a čtyřlužkových pokojích s vlastní WC a koupelnou. Parkování je placené s nutností jeho rezervace předem.

Penzion U Tří sedláků

Ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích je situováno v patře nad Hostincem U Tří sedláků, který je vyhlášený výbornou tradiční českou kuchyní. Pokoje jsou standardně vybaveny, hostům je k dispozici Wifi připojení a parkování zdarma, které je třeba rezervovat předem.

Penzion U Zelené ratolesti

Ubytování se snídaní v jednoduchých pokojích s jedním, dvěma nebo třemi lůžky a vlastní koupelnou na pokoji. Výhodou je bezplatné soukromé parkoviště.

HOSTELY, UBYTOVNY, LEVNÉ A KOMUNITNÍ UBYTOVÁNÍ

Cuba hostel

Příjemný hostel nabízí privátní i sdílené pokoje s vlastní nebo společnou koupelnou. K dispozici jsou jedno až šestilůžkové pokoje a společná kuchyňka. V přízemí hostelu je kubánský bar s nabídkou kvalitních rumů z celého světa.

Hostel Singer Pub

Hostel se stylovým irským barem v přízemí nabízí sdílený pokoj se společnou koupelnou, soukromé jednolůžkové pokoje i apartmá s vlastní koupelnou. Čisté a jednoduše zařízené ubytování. Milovníci piva si přijdou na své v přilehlém baru, kde se čepuje osm různých druhů.

Koleje Pedagog

Ubytování s velmi dobrým poměrem kvalita vs. cena. Některé pokoje mají sdílenou koupelnu. Možnost parkování na placeném hlídaném parkovišti přímo u objektu.

Ubytovna u nádraží

Pokud neočekáváte velký komfort, ale hledáte jen místo na přespání za nízkou cenu, je ubytovna u nádraží ověřeným místem, kde si hosté často pochvalují čistotu a také polohu u nádraží nedaleko centra města. Dvoulůžkové pokoje mají vždy dohromady společnou chodbičku s koupelnou.

Airbnb

Mnozí z Vás už Airbnb poznali při cestování po světě. Tato oblíbená služba propojuje lidi, co mají volné prostory k pronajmutí, a cestovatele, kteří hledají ubytování. V Českých Budějovicích je na tomto portálu v nabídce přes 200 pronájmů.

APARTMÁNY A RESIDENCE

Apartmány Lanna

Nově zrekonstruované a moderně zařízené apartmány v hezkém místě u nábřeží. Ubytování je v jedno, dvou a třílůžkových pokojích (některé s vlastní a některé se společnou koupelnou). Parkování je možné zdarma na přilehlém parkovišti, ale je třeba rezervovat předem.

Residence U Černé věže

Krásné apartmány přímo v historickém centru města, jsou ideální pro ty, kdo očekávají vyšší komfort a pohodlí. Nabízí ubytování v apartmánech pro dva, ale i větší apartmá se 2 ložnicemi. Parkování je možné pouze za poplatek na veřejném parkovišti.

Autor: Jan Kalianko

Hlavní pořadatel Czech On-line Expo, E-shop konzultant, E-shop kouč, autor E-shop knihy a provozovatel E-shopTUBE či E-shop klub.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *