Czech On-line Expo 2020 – co na vás čeká?

Czech On-line Expo navštívilo v roce 2019 ve dvou dnech celkem 5 314 návštěvníků. To je hezké číslo, které nás zavazuje k další kvalitní práci a zdokonalování celé akce. V roce 2020 přineseme mnoho novinek a poučíme se z chyb, které jsme udělali.

Základní koncept zůstává stejný – veletrh s několika sály přímo na ploše a na balkonech, ve kterých najdete zajímavý komerční i nekomerční obsah v rámci dvou dnů. Jedno vstupné za symbolickou cenu na oba dny – jak na veletrh, tak i na všechny konference a vzdělávací obsah. Pojďme se podívat, co na vás v roce 2020 čeká:

Stále mnoho přednášek a konferencí

Na ploše postavíme celkem 4 velké sály a na balkonech další nejméně 4 menší. Ve všech z nich najdete po oba dny mnoho zajímavých přednášek – celkem 15 konferencí na různá témata. Můžeme slíbit konference o SEO, PPC, logistice, balení, zákaznické podpoře, vývoji e-shopů, e-mailingu, sociálních médiích a další.

Nebude chybět ani barcamp

Většinu obsahu připravíme přímo my, respektive naši garanti, ale dáme prostor i vám – budete si moci přihlásit svoji přednášku a nebo hlasovat o programu jednoho z menších sálů. Prostě klasický model barcampu, jak ho znáte. Pokud tedy máte co říci, sledujte web a včas si vypište svou přednášku. Ty nejzajímavější (jak sami určí účastníci akce) dostanou prostor v jednom ze sálů v rámci dvou dnů.

Přineseme i zajímavé příběhy lidí z e-commerce scény

Absolutní novinkou také bude summit s příběhy – přivedeme velká jména české e-commerce, ale také střední a malé e-shopaře, kteří se podělí o svůj příběh s ostatními. Inspirace zaručena!

Investorský launch pro e-shopy i on-line služby

Zajímavou novinkou také bude možnost představit svůj projekt investorům v oboru. Je jedno, jestli to je nadějný e-shop nebo služba či aplikace pro on-line a e-commerce trh. Naši investoři vás vyslechnou a buďto vám dají cennou zpětnou vazbu, nebo navrhnou investici do vašeho projektu. Díky Czech On-line Expo 2020 tak můžete získat toho správného investora, který posune váš business na vyšší level!

Veletrh je nejen pro firmy, ale také pro konzultanty a freelancery

Mnoho veletrhů myslí jen na firmy. To my ne – už v roce 2019 jsme otestovali menší konzultantskou zónu a osvědčila se. I proto ji v ročníku 2020 značně zvětšíme.

Pokud jste jednotlivec a máte v oboru co nabídnout, můžete se stát součástí konzultantské zóny, která nebude sloužit pro bezplatné rady, ale pro nabízení svých služeb potenciálním klientům. Prostě zbouráme bariéry pro jednotlivce, kteří si nemohou větší stánek dovolit a dáme jim možnost prezentovat své služby. Stejně tak návštěvníkům dáme možnost najít si svého freelancera.

Zlepšíme i občerstvení

I když jsme se v roce 2019 snažili, nepovedlo se optimálně zajistit občerstvení v hale. Nápor na restaurace byl mnohonásobně vyšší než v předchozím roce a sypeme si popel na hlavu. Mohli jsme to předpokládat. Ale aby se to neopakovalo, vyčlenili jsme více zón nejen pro restaurace, ale také pro menší stánky s občerstvením – klasické fast-foody, kavárny apod. > to abyste nemuseli dlouho čekat, když nebudete chtít.

Stejně tak jsme už vymysleli způsob, jak zajistit obědy vystavovatelům tak, aby nemuseli stát ve frontách u restaurací.

Dalších novinek bude mnoho, ale…

Novinek bude ještě více, ale o tom zase někdy jindy. Důležité je, že hlavní charakter akce zůstává a jen ji vylepšujeme.

V roce 2020 očekáváme reálných 7 000 účastníků za oba dva dny, což je cíl, který není malý. Věřím, že nám pomůžete ho dosáhnout a uvidíme se 2.-3. dubna 2020 na výstavišti v pražských Holešovicích.

Registrace na akci spouštíme už 18. září 2019 a v čase od 14 do 15 hodin máme „šťastnou hodinku“. Pokud se na našem webu registrujete v tento čas, dostanete od nás vstupenku zdarma. Tak neváhejte.

 

Zde ještě pár čísel z ročníku 2019

Autor: Jan Kalianko

Hlavní pořadatel Czech On-line Expo, E-shop konzultant, E-shop kouč, autor E-shop knihy a provozovatel E-shopTUBE či E-shop klub.

2 komentáře u „Czech On-line Expo 2020 – co na vás čeká?“

  1. Dobrý den Honzo.

    Chci se zeptat, jestli je program oba dny stejný, nebo se naopak dělí mezi čtvrtek a pátek?

    Ptám se z toho důvodu, jestli je jedno ve který den přijdu (v případě že je program oba dny stejný), nebo jestli je z těch 15 konferencí např. 8 v jeden den a 7 v druhý den (v tom případě je logické přijít v oba dny).
    Díky za odpověď, nikde jsem tuhle informaci neviděl.
    Jirka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *