Jaký druh vstupenky si na #ESSE18 vybrat?

E-shop summit & expo 2018 má v letošním ročníku novinku – možnost výběru druhu vstupenky. Tápete, jaká je pro vás tak vhodná? Pak čtěte dále…

Vstupenky rozlišujeme na tyto 3 typy:

  • E-shop expo
  • E-shop expo – přednostní vstup
  • E-shop summit & expo

Jaký je ve vstupenkách rozdíl?

Než si řekneme, k čemu která vstupenka je, je potřeba představit si prostory. #ESSE18 proběhne na Holešovickém výstavišti v Praze a obsadíme střední halu a pravé křídlo v Průmyslovém paláci. Zde je schéma:

Prostor je rozdělen na 2 části – pravé křídlo, ve kterém se odehrává expo a střední halu, ve které probíhá summit.

Jaký je rozdíl mezi summitem a expem?

E-shop summit je několikátým rokem pořádaná největší česká konference pro e-shopaře, na které účastníci oceňují, že program je zcela bez přednášek partnerů, propagace něčích produktů nebo PR povídaček různých firem, jako to bývá na jiných akcích.
Zároveň tématicky stavíme konferenci přímo pro e-shopaře a k vybraným tématům hledáme ty nejlepší řečníky široko daleko. Pak s nimi přednášku i více jak 3 měsíce ladíme a připravujeme. A proto je výsledek absolutní pecka! To vše zůstane i letos…

E-shop expo pořádáme letos poprvé a přidali jsme ho k E-shop summitu jako konferenci. Jednak představí více jak 60 vystavovatelů, ale to není vše. V rámci expo haly postavíme 3 další přednáškové sály, ve kterých bude pro oba dny probíhat vzdělávací program s celkem více jak 50 přednáškami. Vše v ceně vstupenky na expo.

A jaký je tedy rozdíl ve vstupenkách?

E-shop expo – základní vstup – nejlevnější verze vstupenky v rámci které získáte vstup do expo haly na oba dny. V rámci vstupu na veletrh máte k dispozici i vstup do 3 přednáškových sálů s obsahem po oba dny.

E-shop expo – přednostní vstup – obsahuje stejně jako základní vstupenka vstup do expo haly + do přednáškových sálů po oba dny. Rozdíl proti základní vstupence je ten, že budete mít přednostní vstup do přednáškových sálů. Pokud bude o přednášky velký zájem, budete do sálu vpuštěni přednostně a máte tak jistotu, že vám žádná přednáška neuteče.

E-shop summit & expo – obsahuje vše co nižší úrovně vstupenek (vstup na expo, do 3 expo sálů + přednostní vstup) a k tomu zároveň i vstup do hlavní haly, kde probíhá konference E-shop summit.

 

Vstupenka na summit & expo je vhodná pro pokročilejší e-shopaře. Pro vetší začátečníky doporučujeme vstupenku na expo nebo expo s přednostním vstupem do sálů.

 

Jakou vstupenku si vyberete? https://www.eshopsummit.cz/order/

Autor: Jan Kalianko

Hlavní pořadatel Czech On-line Expo, E-shop konzultant, E-shop kouč, autor E-shop knihy a provozovatel E-shopTUBE či E-shop klub.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *