Instrukce pro účastníky E-shop summit & expo 2018

Všechny potřebné informace pro naše návštěvníky najdete v tomto článku.

Jak se na akci dostat

Pro dopravu na výstaviště Praha Holešovice můžete použít auto nebo MHD. Připravili jsme pro vás mapku, na které je vše podstatné.

Při dopravě autem optimálně použijte jedno z naznačených parkovišť.  Je také možné vjet přímo do areálu, ale zde je parkování omezeno a je nutné parkovat pouze na vyhrazených místech.

Při použití MHD vystupte na zastávce „Výstaviště Holešovice“. Poté postupujte podle po fialové trase až k Průmyslovému paláci. Použijte hlavní vchod.

Odbavení u vstupu

Čekáme sice až 5 000 účastníků v průběhu 2 dnů, ale děláme vše pro to, abychom eliminovali fronty. Nechcete-li v nich čekat, přijďte hned na 9 hodinu, kdy otevíráme brány E-shop summit & expo 2018. Program začíná v 9:30.

Každý účastník dostal do e-mailu svoji vstupenku. Je na ní čárový kód. Vstupenku si pro odbavení prosím vytiskněte nebo uložte do svého mobilu či tabletu.

Pro odbavení si připravte čárový kód. Vstupní koridory budou označeny podle druhu vstupenku – E-shop expo, E-shop expo přednostní vstup a E-shop summit & expo. Sledujte navigační systém a se vstupenkou zvolte správný koridor.  Dále postupujte podle instrukcí na místě > načtete kód z mobilu či tištěné vstupenky a dostanete pásek na ruku. Do 5 vteřin jste odbaven(a) a můžete pokračovat do haly.

Občerstvení v průběhu dne

Být celý den v hale, to člověku vyhládne. Máme pro vás připraven bufet, ve kterém budou jak hotová jídla, tak i menší občerstvení. K dispozici bude i jídlo pro vegetariány, takže nemusíte mít strach. V rámci summitu bude pro účastníky k dispozici i drobné občerstvení. Počítá s dostatkem jídla jak pro obědy, tak i večeře.

Dále jsme pro vás do haly připravili 2 stanoviště s kávou. Přijede ostravská Laura Coffee. O kvalitní kávu tedy bude také postaráno.

Nemusíte tak za celý den opustit halu – napojíme a nakrmíme vás do sytosti.

Vstup, odchod atd.

Při prvním vstupu (načtení vstupenky) dostanete na ruku barevný pásek, který vás opravňuje podle druhu vstupu do haly. Ten je nutné mít na ruce po celou dobu, tedy po oba dny, kdy jste v hale. Pokud jste jednou odbaveni a máte na ruce pásek, můžete volně opouštět halu a vracet se.

Další akce a možnosti

Součástí E-shop summit & expo 2018 jsou i 3 doprovodné akce a poklidný networking:

  1. Heureka RoadShow – v pátek i sobotu dopoledne. Možnost se na ni registrovat zdarma předem na https://goo.gl/forms/6iJHtmpL2JeKdQG92
  2. E-mail summit by Mailkit – probíhá v Eshop-rychle sálu po celý pátek – stačí přijít.
  3. Eshopista – v pátek veletrh skončíme v 18:00 a hned v tu samou chvíli začne ve střední hale na hlavní stage Eshopista – panel na téma „Jak se roste z malého e-shopu na velký“
  4. Poklidný networking u sklenky vína – po skončení Eshopisty přejdeme volně v klidný networking. Žádné kapely, žádný DJ, jen klid na business a získávání nových kontaktů. K tomu připravíme dobré víno a další pochutiny…

Těšíme se na akci na viděnou… Těšíme se na vás.

Autor: Jan Kalianko

Hlavní pořadatel Czech On-line Expo, E-shop konzultant, E-shop kouč, autor E-shop knihy a provozovatel E-shopTUBE či E-shop klub.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *