6 možností, jak být součástí #COE2020

Czech On-line Expo je největší akcí pro český e-commerce a on-line svět. V roce 2020 přivítá mezi pěti až sedmi tisíci návštěvníky ve dvou dnech a i TY můžeš být součástí. Jaké jsou možnosti?

Je jich celkem 6 a jak se říká – nic není nemožné. Pojďme se na to podívat detailněji:

  • Vystavovatel – pokud jste firma, která má co nabídnout e-shopařům nebo lidem z on-linu, nesmíte na expu chybět. I přes to, že je expo obrovská akce pro více jak 5 000 relevantních návštěvníků, začínají ceny stánků už na 18 889 Kč. Na tuto cenu můžete dostat ještě až 10 % slevu, takže ceny startují už někde kolem 17 tis. Kč.
    Dokážete prezentovat svoji firmu efektivněji než za takovou částku tolika relevantním lidem?

 

  • Konzultant či freelancer – pokud nejsi firma, ale jen jednotlivec, nemusíš zoufat. I pro tebe máme řešení – v roce 2020 postavíme velkou konzultantskou zónu, kde budeš moci mít svůj pult a nabízet své služby.
    Dej ale pozor – konzultantská zóna není ve stylu „přijďte se zadarmo poradit„, ale naopak „přijďte si najít dobrého konzultanta„!
    A proč ten rozdíl? Z vlastní zkušenosti víme, že „poradenská“ zóna přitahuje mnoho nerelevantních účastníků, kteří se jdou poradit jen proto, že to je zadarmo. Navíc, aby byla konzultace trochu komplexní, zvládne konzultant odbavit 10-20 lidí za den, což je na akci pro tisíce návštěvníků bohužel málo. Výsledkem je mnoho zklamaných návštěvníků, kteří se nedočkají, což nechceme.
    Můžeš tedy nabízet své služby a najít si své nové klienty.

 

  • Přednášející – pokud máš co říct, je správný čas se ukázat ostatním. Náš program staví sice garanti dle vlastního uvážení, ale i tak Tě umíme do programu dostat.
    V jednom ze sálů proběhne na Czech On-line Expo 2020 také barcamp. Ty se můžeš jako řečník přihlásit (vypsat si přednášku) a pokud v hlasování dostaneš dostatek hlasů, přednáška je tvoje.
    Tak neváhej…

 

  • Garant – cítíš se být odborníkem na nějaké e-commerce či on-line téma a chceš to dokázat nejen nám, ale i všem ostatním? Ozvi se nám a když nás přesvědčíš, dáme ti exkluzivní možnost postavit program jedné z odborných konferencí na našem expu.
    Ukaž, že jsi odborník, v oboru vynikáš a umíš postavit program, který jen tak nikdo nepřekoná!

 

  • Start-up či e-shop – máš zajímavou službu, aplikaci nebo e-shop s vysokým potenciálem? Chceš pro svůj business investora, který ti pomůže jak finančně, tak i businessově? Již brzy budeš mít možnost přihlásit se do Investorského launche. Na konci se skrývá tvůj vysněný investor a prudký růst tvého businessu.
    Necháš si tuhle příležitost ujít?

 

  • Účastník – a pokud tě netáhne být vystavovatel, garant, přednášející ani nepotřebuješ investora, tak se prostě jen přijď podívat, inspirovat se, poslechnout si zajímavé přednášky a nebo si najít nového dodavatele… V možnostech se meze nekladou.Přijď i TY na Czech On-line Expo 2020 a buď součástí té nejlepší a největší akce, která u nás je.

 

Autor: Jan Kalianko

Hlavní pořadatel Czech On-line Expo, E-shop konzultant, E-shop kouč, autor E-shop knihy a provozovatel E-shopTUBE či E-shop klub.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *