Schůzky bez objednání? Další důvod, proč jít na ESS17

Také řešíte nový e-shop? Hledáte optimalizační nástroje nebo nového dopravce?

Tak to vás čeká kolečko hledání na webu, domlouvání schůzky s obchoďákem, rozhodování v týmu a pak možná konečně vytoužené řešení. I na to myslíme při letošním E-shop summitu 2017.

 

Přeskočte pár zbytečných kroků

Na konference se chodí mnohdy jen pro nové informace, které se dozvíte při přednáškách. Dá se toho ale zvládnout mnohem více. Během pauzy a při občerstvení využijte toho, že zde můžete potkat zástupce mnoha firem z oblasti e-commerce. Na E-shop summitu 2017 budou letos v předsálí opět stánky partnerů a budou k dispozici pro konzultace a pomoc účastníkům přímo na místě. Tak šetřete svůj drahocenný čas a připravte se na ně.

Koho vám můžeme slíbit?

Zlatými partnery jsou ByznysWeb a Shopsys. Mezitím co u ByznysWebu se dozvíte vše potřebné o jejich e-shopovém řešení k pronájmu, tak u ShopSysu si můžete zjistit všechny informace potřebné pro převod vašeho obchodu na vlastní řešení na míru. Záleží na Vás, čemu dáte přednost.

Stříbrnými partnery jsou Pošta bez hranic – partner pro zasílání zásilek do zahraničí za příznivé ceny, Sklik – pro kvalitní PPC reklamu, Zásilkovna – síť výdejních míst a partner pro posílání zásilek do zahraničí a Ecomail – pro jednoduché zasílání newsletterů vašim zákazníkům.

Mezi letošní bronzové partnery patří agentury Optimio nebo Acomware.

A abychom byli ve výčtu partnerů kompletní, tak odborným partnerem je APEK a komunitními partnery jsou Čtvrtkon a Jihočeské IT akce.

Připravena bude mimo stánků partnerů chill-out zóna a o pauzách také chutné občerstvení. Těšte se…

Autor: Jan Kalianko

Hlavní pořadatel Czech On-line Expo, E-shop konzultant, E-shop kouč, autor E-shop knihy a provozovatel E-shopTUBE či E-shop klub.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *