Párty, párty, párty! #ESS16 bude také zábava

Konference je poměrně formální událost. A proto je potřeba, když celý den budeme sedět a poslouchat nové informace, večer se také trochu hýbat. 

I proto přinášíme na E-shop summit 2016 večerní párty. První bude už den před konferencí – 31.března 2016. O té napíšeme příště. Nyní ale o té největší – té, která se bude konat mezi prvním a druhým dnem konference, tj. 1. dubna večer.

Je to pátek, kdy mají běžné cluby v ČB otevřeno. A protože nás nebude 30, museli jsme najít prostor, kde to bude za něco stát a také se tam vejdeme. Stejně tak jsme museli přesvědčit majitele, aby zavřel club pro své stálé zákazníky a nechal ho jen pro nás.

A tak jsme vyjednávali, řešili a po mnoha schůzkách a telefonátech jsme konečně prostor, který splňuje naše požadavky, našli. Je jím club K2!

K2 je „legendární club“, který střídá hudební styly a druhy akcí. Můžete v něm v průběhu roku najít mimo dechovky asi vše. Na své adrese je už od devadesátých let. za tu dobu si získal slávu v širokém okolí, aby ji později postupně ztratil.

Od loňského roku má ale club nový majitel, který se nebál prostor kompletně zrekonstruovat a vybudovat zpět dobré jméno K2. To se mu povedlo a my jsme moc rádi, že se nám ho povedlo přesvědčit i na naši párty.

Prostor je pro nás tak akorát, ceny nejsou nijak strašné, v clubu je čisto, je si kam sednout, kam sloupnout a kde si zatančit… Přímo před clubem je dostatečně velké parkoviště, to kdyby se někdo rozhodl být celý večer bez alkoholu.

V pátek 1.4.2016 otevřeme K2 už ve 20:00 (2 hodiny po skončení konference) a budeme se na vás v clubu těšit.

Na závěr se můžete podívat na foto interieru.
PS: V clubu je i mobilní signál (a tedy tam jde internet). Místní wi-fi pro závisláky je také k dispozici!

image001.jpg@01D17022.8A6DDDB0

image004.jpg@01D17022.8A6DDDB0

image005.jpg@01D17022.8A6DDDB0

image003.jpg@01D17022.8A6DDDB0

 

Autor: Jan Kalianko

Hlavní pořadatel Czech On-line Expo, E-shop konzultant, E-shop kouč, autor E-shop knihy a provozovatel E-shopTUBE či E-shop klub.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *